Logo Universiteit Utrecht

Docentensite Ioniserende Stralen Practicum

Aanvragen vast practicum

 

Aanmelden

Aanmelden voor een bezoek aan ons vaste practicum in het Minneart gebouw van de Universiteit Utrecht kan via dit formulier. Dit formulier is vanaf begin september geopend. De zaal is vanaf ongeveer half november beschikbaar.

Informatie

Als u deze aanvraagkaart niet hebt gekregen, of als u eerst nog meer informatie wilt over het ISP: bel of mail ons (zie Contact). Of maak een afspraak voor een oriënterend bezoek aan onze practicumzaal in het Minnaertgebouw van de Universiteit Utrecht om de experimenten te bekijken.

Kosten

Het ISP wordt gedeeltelijk gefinancierd door de rijksoverheid en het departement Natuur- en Sterrenkunde; de faculteit Betawetenschappen van de Universiteit Utrecht. Om het ISP draaiende te houden is daarnaast een bijdrage van de scholen voor het gebruik van haar diensten noodzakelijk.

Voor het gebruik van de vaste practicumzaal in Utrecht geldt een bijdrage van € 5,50- per deelnemende leerling, met een miniumum van € 55,- per schoolbezoek. Daarbij zijn eventuele reiskosten voor rekening van de school.

De tarieven voor het gebruik van de ISP-faciliteiten, voor andere onderwijsinstellingen dan scholen voor voortgezet onderwijs, zijn op aanvraag beschikbaar.